Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger 

I forbindelse med køb hos Badedragten indtaster du en række personoplysninger, herunder

  • Dit navn 
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • Tøjstørrelse

Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan sende og fakturere varen til dig. .

I forbindelse med levering af de varer, som du har bestilt, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til GLS med henblik på levering af dine indkøb. 

Datasikkerhed

Når vi behandler dine personoplysninger, vil vi altid behandle disse sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de opbevarer i 5 år, hvorefter oplysningerne vil blive slettet. De 5 år er et krav fra bogføringsloven. 

Den dataansvarlige er Badedragten.dk og kontaktpersonen ift. dataretlige spørgsmål er Marianne Thomassen. 

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (DanDomain). Vi har indgået databehandleraftaler med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan du gøre ved at henvende dig til:

Badedragten.dk
CVR-nr. 5614893
Prangerager 9
7120 Vejle Ø
E-mail: marianne@badedragten.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få disse rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på marianne@badedragten.dk

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger vil blive slettet efter 5 år - jf. gældende lovgivning om, at et firmas regnskab skal gemmes i 5 år. 

Hvis du ønsker at klage over Badedragten.dk behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.